KP dospělých (21. kolo) - prohra na MFK Chrudim B.

16.04.2017 16:45


MFK Chrudim B - ŽSK Třemošnice - 4 : 0 (2:0)    
14' a 21' Havránek,54' Stránský,71' Žalud 

 

V úvodu utkání jsme začali sympaticky....drželi jsme míč a zahrozili Hejcmanem a následnou standart.situací, ale bez potřebného zakončení. Bohužel pro nás hned ve 13 minutě přišla hrubá chyba z naší pravé strany a soupeř okamžitě trestal 1:0. Snaha o vyrovnání z naší strany byla, ale domácí tým nás do žádné šance nepouštěl. Ve 21 min po ztrátě míče "jak přes kopírák" zatažení po naší pravé straně a zpětná přihrávka pod sebe 2:0 pro domácí.
 O poločase jsme si v kabině řekli, že zkusíme s výsledkem něco udělat, dát kontaktní branku, ale bohužel hodně akcí končilo naší nepřesnou přihrávkou už před velkým vápnem soupeře. Domácí v klidu bránili a po zisku míče byli hodně nebezpeční (brejkové situace). V 54 min přišel další trest v podobě další branky domácích, kdy jsme nechali na hranici vápna hráče pohodlně zakončit 3:0. V 62 min zahrozil Hejcman z pravé strany, ale vstřelit branku se nepodařilo.O utkání bylo rozhodnuto domácí hru kontrolovali a dál byli nebezpeční. V 72 min středem hřiště prošel domácí hráč a upravil na konečných 4:0.

Musíme uznat,že dnes byl soupeř lepší a vyhrát si zasloužil.

 

Cirkl Leoš trenér, ŽSK Třemošnice : utkání se mi samozřejmě hodnotí velice těžko, hodně nás srazila hrubá chyba při první obdržené brance, utkání se mohlo vyvíjet jinak.Z tohoto utkání se musíme poučit a dobře se připravit na další zápas. Soupeř zahrál dobře a naše chyby okamžitě potrestal. Domácího brankáře Zímu jsme prakticky neohrozili....takže mu byla zima. Svoje si odehrál Mocanu a Šebek.


Chrudim B : Zíma - M. Tlapák, Holeček, Luptovský (89. Zjevík), Stránský - Zavřel, Vodrážka, Bureš (72. Kalas), Havránek (61. Jindrák) - Žalud (79. Kopecký), P. Tlapák (84. Svoboda)

Třemošnice : Janda - Petr (81' Šťastný), Král, Mocanu, Kalina - P. Šindelář, J. Vančura, M. Šindelář, Brom (62' Kunášek) - Šebek, Hejcman (86' Mejtský)