KP dospělých (20. kolo) - výhra nad FK Přelouč.

09.04.2017 22:08

ŽSK Třemošnice - FK Přelouč - 4 : 0 (1:0)
Branky : 35. Hejcman, 46. P. Šindelář, 66. Šebek, 86. Mocanu (P)

Po oťukávací desetiminutovce, kde se Přelouč zdála být zdatným soupeřem, převzali pomalu otěže utkání do svých rukou domácí mužstvo a udělalo z utkání jednostrannou záležitost. Hosté vystřelili pouze dvakrát na bránu, a to z uctihodné vzdálenosti. Další řada šancí ( hlavně  Forman, Šebek ) zůstala nevyužita a konečný stav 4 : 0 byl pro hosty z Přelouče doslova milostivý.

  Domácí podali standartní výkon, v závěru se dostali na hřiště mladíci, kteří nezklamali. Líbili se opět Král, Šebek, M.Šindelář a Vančura J.. Doslova výstavní byl druhý gól domácích, který po ose Forman - Brom zakončoval P.Šindelář.
Utkání s přehledem odřídila výše jmenovaná trojice rozhodčích.

 

Ing. Tomáš Jambor : " Mančaft šlape. Povinné vítězství nad celkem ze spodních pater tabulky se povedlo. Děkuji klukům opět za poctivý a zodpovědný výkon. Přelouč toho u nás moc nepředvedla. Jedeme dál, je to krásná pozice v tabulce a přeji hráčům, ať si druhého místa užívají. "


ŽK : 1:6, Rozhodčí : Zita - Schmeiser, Rázek, DS : Braun, Diváci : 120


Třemošnice :  Janda - Brom (80 Šťastný ), Mocanu, Král, Petr ( 68. Kunášek ) - Forman D., Vančura J., Šindelář M., Šindelář P. ( 82. Forman T.) - Šebek, Hejcman ( 68. Kalina)


Přelouč : Marek - Pokorný, Koblížek, Novák ( 70. Vinarčík ), Chaloupský (65.Linhart ), Machačný, Ulrych, Klouda Vančura, Řezníček ( 46. Rokyta), Kmoníček