KP dospělých (2. kolo) - prohra s Hlinskem.

23.08.2016 15:32


ŽSK Třemošnice - FC Hlinsko - 0 : 2 (0:1)
Branky : 7. Cach Lukáš, 56. Křivka Filip

Vstup do utkání měli domácí poměrně svižný. Své šance i pološance nedokázali gólově zakončit. Hlinečtí dokázali potrestat soupeře hned z první vážnější šance, když se trefil Lukáš Cach.

Třemošničtí se i přes inkasovaný gól snažili kombinovat a držet se taktiky nastolené trenérem Cirklem. Hostující obrana hrála ale velmi dobře a bez větších problémů odolávala tlaku.

Hlinečtí naopak hrozili z brejkových situací a ve 45. minutě zachránil domácí před druhým gólem Kunášek až na brankové čáře. Druhý poločas nabídl podobnou podívanou, kdy se domácí pokoušeli o vyrovnání, ale byli to právě Hlinečtí, kdo se prosadil. Po standardní situaci dokázal dorazit do branky míč Filip Křivka. Hlinsko si dvougólový náskok už zkušeně pohlídalo.

Třemošnice : Janda - Kunášek, Culek, Petr, Kalina (90. Šťastný) - O. Vančura, J. Vančura, M. Šindelář, P. Šindelář (78. Brom) - Šebek, Hejcman (60. Forman)

Hlinsko : Rezničenko - Křivka, Volf, Zach, Cach - Mayer (89. Machovec), Skála, Bouška (72. Hlouš), Vymetal - Zub (46. Popelka), Pelikán


Leoš Cirkl, trenér ŽSK Třemošnice : „Domácí porážka velmi nás velmi mrzí, protože jsme chtěli potvrdit a navázat na vítězství z Heřmanova Městce. Bohužel nebyl klid v zakončení i ve finální fázi a minimum střelby. Hosté se dobře připravili a trestali z brejku a standardní situace. Moji hráči se sice snažili a bojovali, ale dnes to prostě nestačilo. Chyběla nám přímočarost, tah na branku, důraz v zakončení a hlavně střelba. I přes porážku chválím Jana Vančuru a Ondřeje Culka.

Jiří Skála, trenér FC Hlinsko : „My jsme se na utkání připravovali v tom duchu, že Třemošnice zvládla na výbornou první kolo na hřišti Heřmanova Městce. My jsme naopak podali velmi slabý výkon v zápase s Chocní. Máme sice velkou marodku a šest hráčů, kteří by normálně nastoupili, je mimo pro dlouhodobějších zraněních. Tomu odpovídal i průběh zápasu. Musím říci, že jsme z minima vytěžili maximum. Vítězství 2:0 a tři body nás těší, ale s předvedenou hrou nemohu být absolutně spokojen."

Zdroj: https://chrudimsky.denik.cz/fotbal_region/slatinany-zvalcovaly-chocen-tremosnice-doma-padla-s-oslabenym-hlinskem-0-2-20160823.html