KP dospělých (2. kolo) - prohra doma s MFK Chrudim B

20.08.2017 12:15


ŽSK Třemošnice - MFK Chrudim B - 0 : 3 (0:1)  
Branky : 11. Žalud, 58. Malinský, 89. Svoboda

  

První domácí utkání v sezóně se nám nepovedlo. Opět celkem brzy inkasovaná branka ...v 10 min středem hřiště si naběhl Žalud a přehodil Šimona - 0:1. Naše šance na vyrovnání přišla v 19 min , Hejcman zatáhl míč a krásně našel naběhnutého Formana ,ale jeho střelu bravurně vyrazil Trojan. Hned ve 23 min. se uvolnil Hejcman a postupoval sám na branku, ale v poslední chvíli ho hostující hráč postrčil a nezakončil přesně. Ve 38 min o sobě dal vědět Fejl jeho střelu vytáhl Trojan na tyč . Ve 44 min se hezky uvolnil přes dva hráče ve vápně J. Vančura, ale střela těsně mimo branku. Do poločasu se vyrovnat nepodařilo. 
  Druhý poločas jsme se snažili s výsledkem něco udělat , ale stále nás zlobilo přesné zakončení a klid ve finální fázi. V 58 min přišel trest z rychlého protiútoku hostů po hezké akci zakončil přesně Malinský 0:2 . Tato situace nás hodně zaskočila , ale stále bylo dost čusu s výsledkem něco udělat . V 73 min našel aktivní Filip přihrávkou Formana , ale ten dělovkou rozezvučel  
břevno. V 76 min Forman zatáhl míč do vápna oslovil Hejcmana ...opět střela nad branku. Od 80 min jsme hru otevřeli a hráli riskantně a hosté v 89 min přidali další branku. Z vápna přes naše tři hráče (absolutně nebránící) se prosadil Svoboda 0:3 náš brankář Šimon nemohl dělat nic. Hosté s mladým týmem zaslouženě vyhráli. 
  
Cirkl Leoš trenér ŽSK Třemošnice : V prvním poločase jsme si vytvořili čtyři velké šance a množství standart. situací, ale zakončení nebylo přesné a standartky to samé. Rozhodně se nemělo jít do kabin za stavu 0:1 . Ve druhém poločase další dvě dobré příležitosti ke skórování , ale opět nic. Hosté trestali nekompromisně a výsledek 0:3 je možná až krutý. Mladý hostující tým nám dal pěknou lekci z produktivity a tímto jim gratuluji k výhře.

Třemošnice : Šimon - Petr, Král, Kalina - Brom, P. Šindelář (82' Mejtský), J. Vančura, M. Šindelář, Forman - Hejcman, Fejl(57' Filip)

Chrudim B : Trojan - Tlapák, Kopecký, Schejbal (39. Pekař), Zavřel (85. Vácha) - Havránek (71. Linhart), Malinský, Matyáš (87. Zjevík), Švec (82. Svoboda) - Žalud, Holeček