KP dospělých (19. kolo) - výhra v Žamberku na penalty.

02.04.2017 17:04


1. FC Žamberk - ŽSK Třemošnice - 1 : 2 NP (1:1)  
86. P. Zach - 49. Hejcman 

  
Na další venkovní utkání jsme zajížděli do Žamberka.Domácí mají dobrý a je otázkou času,kdy budou stoupat tabulkou. Začátek utkání byl z obou stran opatrný a hra se odvíjela ve středu hřiště.V 6 min. po rohu P.Šindeláře střílel M.Šindelář branku minul.V 8 min. si role bratři vyměnili a opět těsně vedle.V 10 min o sobě dal vědět Jiří Šebek ,hezky si navedl míč na střed hřiště a zakončil do boční sitě.Soupeř se snažil kombinovat, ale narážel na náš obraný blok.Ve 14 min přišla ideální brejková situace tři na dva,ale finální fáze byla nepřesná....dobíhající M.Šindelář střílí nad branku.V 16 min vystrašil hezkou střelou domácí Bartoň,střílí těsně nad branku.Ve 39 min M.Šindelář zahrává standart. situaci opět míří vedle.Ve 42 min opět po standart. situaci zahrozil Hejcman ,brankář domácích Martinovský byl připraven. 
Ve 49 min se stav už měnil ,po dlouhém míči hlavou prodlužoval Šebek a nastartovaný Hejcman zakončil parádně - 0:1. V 65 min opět aktivní Hejcman byl zastaven nedovoleně a domácí hráč Smola byl po druhé žluté vyloučen.Přímý kop zahrával M.Král jenom těsně nad branku.V 79 min. opět napřáhl Bartoň a Janda se vyznamenal velmi dobrým zákrokem.To bylo ze strany domácích jenom varování.V 82 min po centru Šebka se ocitl v zakončení Forman (snažil se o nůžky) střílí těsně nad branku.V 83 min střílí Šebek ze střední vzdálenosti ,bohužel vedle.V 86 min nás domácí potrestali ze standart.situace a z následné skrumáže vyrovnal P. Zach na - 1:1. Penalty naši hráči kopali velmi dobře ...Jiří Janda opět "čaroval" a bereme další dva body. 
  
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : Utkání mělo svoji kvalitu,hrálo se důrazně a obě mužstva se snažila kombinovat. Po naší vstřelené brance to vypadalo nadějně a po vyloučení domácího hráče ještě lépe,ale nepochopitelně jsme vypadli ze hry na pět minut a stálo nás to výhru. V 86 min se domácím podařilo vyrovnat.Penalty jsme zvládli a tak bereme další dva body. Pochvala pro všechny hráče ....zvláštní potom pro M. Krále, Jandu a Hejcmana. 
  
Třemošnice : Janda - Petr, Král, Culek (75. Mocanu), O. Vančura - P. Šindelář, J. Vančura, M. Šindelář, Forman - Šebek, Hejcman (89. Brom)