KP dospělých (18. kolo) - výhra nad Spartakem Slatiňany.

26.03.2017 12:28


ŽSK Třemošnice - Spartak Slatiňany - 1 : 0 (1:0)
Branky : 4. Hejcman


Na domácím pažitu jsme doma přivítali lídra tabulky mužstvo Slatiňan. 
Kdo z diváků přišel na zápas o pět minut později ....přišel o krásnou branku domácích.Ve 4 min Michal Hejman po individuální akci (přešel přes tři hráče) a ukázkovém zakončení 1:0. Soupeře to možná na chvíli zaskočilo,ale jinak se snažil diktovat hru. Domácí čekali a spoléhali na rychlý přechod do útoku a brejkové situace. V 17 minutě se vyznamenal Janda po důležitém zákroku.Ve 20 min opět Janda chytá šanci soupeři.Hosté častěji na míči,ale stále se nemohou dostat do potřebného brankového zakončení. 
V 50 min zkouší něco s výsledkem udělat Rešetár jeho střelu Janda likviduje.V 56 m. po výhodě pro domácí a hezké akci na jejímž konci byl Hejcman....vystřelil nepřesně.V 61 min musel odstoupit pro zranění O.Vančura nastoupil Marek Brom. A hned poté přišla pro domácí( 65 min) nepříjemná situace,po druhé žluté byl vyloučen M.Hejcman. Od této chvíle měli hosté míč na kopačkách velice často,ale naši hráči bránili dobře a do vyložených šancí soupeře nepouštěli.Přicházelo větší množství standart.situací(rohy), opět obrana a Jiří Janda bezchybný.Závěrečný tlak naši hráči ustáli a bereme další nádherný tři body.Musíme uznat kvalitu soupeře. 
  
Cirkl Leoš trenér ŽSK Třemošnice : Dali jsme brzy hezkou branku a vše nám hrálo do karet.Chtěli jsme vycházet ze zabezpečené obrany a snažit se o rychlý přechod do útoku. O kvalitě soupeře víme. Od 65 min po vyloučení Hejcmana se naše mužstvo bránilo,ale moc dobře.Všichni hráči se vydali na maximum a opět byli disciplinovaný. Opět nám jsou odměnou krásné tři body.Pochvala pro celý tým a zvláštní pro Jiřího Jandu "doslova čaroval".Děkujeme fanouškům za podporu.

 ŽK 4:3, ČK 1:0 (Třemošnice 65. Hejcman) 

Rozhodčí : Hořínek Lukáš - Vaško Milan,M ach Aleš 
  
 Třemošnice : Janda - Petr, Král, Kalina, O. Vančura (61' Brom), P. Šindelář (86' Šťastný),J. Vančura, M. Šindelář, Forman, Šebek, Hejcman.

Slatiňany : M. Žďánský - Beneš, Hudec, Valda (46. Málek), Malý - Koblasa (54. Pokorný), Beran (54. Koudelka), Trňák (54. Vladyka), Vácha - Slováček, Rešetár