KP dospělých (17. kolo) - výhra v Hlinsku.

19.03.2017 21:03


FC Hlinsko - ŽSK Třemošnice - 0 : 1 (0:1)  
Branky : 21. Jan Vančura 

  
Naše první utkání venku v jarní části soutěže začalo v Hlinsku.Před soupeřem jsme měli respekt, protože minulé utkání zvítězil v Chocni.Začátek utkání nám vyšel velmi dobře a na těžkém terénu se nám dařila i kombinace.Hned ve 2.min pozlobil domácí obranu Hejcman po přihrávce Šebka...v 5.min byl unikající Hejcman zastaven ve vápně, ale penalta se nepiskala.v 15.min hezká střela P.Šindeláře skončila na tyči a v náruči domácího brankáře.Domácí zahrozili ze standart.situací ...dobře zahrávané.V 18.min opět aktivní Hejcman akci nedokončil.Ve 21.min se stav utkání měnil po akci oku lahodící a ose Šebek,Hejcman a zakončující Jan Vančura 0:1.Pár minut poté musel odstoupit domácí brankář,po našem rohu v souboji o míč se zranil.Domácí zahrozili ve 36.min Dostálem střelou těsně nad branku. 
  
Druhý poločas jsme očekávali nápor domácích,ale ten se nekonal.V 54.min pěkná střela Šebka těsně vedle.V 60.min se pokoušel o individuál.akci Hejcman, ztroskotal těsně před brankou.Od 75.min  se domácí snažili něco s výsledkem udělat,ale naše obrana byla pozorná.Domácí hrozili nakopávanými míči do vápna a čekali na odražené míče.Dvakrát to bylo velmi nebezpečné,ale vždy někdo z našich 
hráčů stačil střelu zblokovat nebo souboj uhrát.Stav se nezměnil a vezem z Hlinska krásné tři body. 
  
  
Cirkl Leoš trenér  ŽSK Třemošnice : Na těžkém terénu se obě mužstva snažila hrát fotbal. Utkání rozhodla jediná branka a musím říci,že byla nádherná. Hráči utkání odmakali velmi dobře a odměnou nám jsou tři body. Tým podal kolektivní a disciplinovaný výkon.Pochvala pro celý tým nebudu vyzdvihovat jednotlivce. Mít dnes klobouk tak smekám. 

Třemošnice : Janda - Petr, Kunášek, Kalina, O. Vančura - P. Šindelář (85.Brom) J. Vančura, M. Šindelář, Forman (Široký) - Hejcman (90.Šťastný), Šebek.