KP dospělých (14. kolo) - prohra na MFK Chrudim B.

08.11.2015 13:27


MFK Chrudim B - ŽSK Třemošnice - 6 : 2  (3:0)
Branky : 9. Meduna, 36. Malinský, 45. Bareš, 66. Kroutil, 68. Opina, 85. Netušil - 78. Hejcman, 90. Vančura J.

 Jasné a zasloužené vítězství domácích, kteří byli po celý zápas "pány" na hřišti. První gól v 9. minutě sice zaváněl rukou domácího hráče ve vápně hostí a třetí po faulu na hostujícího obránce, ale ostatní góly v síti třemošnických byly obrazem dění na hřišti. Až když došlo k prostřídání domácích hráčů se hra mírně dorovnala a hosté vstřelili dvě branky. Jejich oživení přivedl na hřiště střídající Hejcman, který gól vstřelil a druhý připravil a snad jako jediný chrudimské hráče rychlostně převyšoval. Ohromnou šanci ještě spálil Brom, který překopl odkrytou domácí bránu snad ze 2 metrů.

 

AFK : Trojan - Krčál, Lacman (33. Bareš), Tlapák, Malinský (63. Zrůst), Opina (76. Pejcha), Meduna, Holík, Andrle, Vácha (46. Kroutil), Žalud (60. Netušil)

ŽSK : Auersvald - Petr (69. Stehlík) , Culek, Kalina, O.Vančura - P. Šindelář (46. Brom), J.Vančura, Kvíčala (46. Filip), M.Šindelář - Menšík (85. Stehlík), Forman (69. Hejcman)


Ohlas:

" Musím sportovně uznat, že domácí tým byl jednoznačně lepší a výhru si plně zasloužil. Jsou mužstva, které svým pojetím naší hře nesedí. A AFK patří již dlouhodobě k nim. Jde hlavně o způsob hry, založený na rychlostních typech mladých hráčů, kterých má Chrudim ve svých řadách mnoho a jsou vedeni do vyšších soutěží. Dovolím si tvrdit, že jsem - stejně jako v loňské sezóně - viděl nejlepší tým soutěže a nezbývá mi nic jiného, než trenéru Teplému k jasnému vítězství pogratulovat. O našich individuálních chybách se nechci rozšiřovat."