KP dospělých (14. kolo) - Důležitá výhra nad Dobříkovem.

12.11.2017 18:26


ŽSK Třemošnice - Sokol Dobříkov - 3 : 2 (2:2)

Střelci: 3. Hejcman, 39. P. Šindelář, 87. Šebek - 41. Ševčík, 43. Rydval

V tomto utkání šlo o hodně, naše situace je vážná a nutně jsme potřebovali doma vyhrát. Začátek utkání pro nás byl výborný. Ve 3´ Šebek, krásně zatáhl míč a naservíroval Hejcmanovi a ten zakončil přesně 1:0. Ve 12´ střílel M. Šindelář po přihávce Hejcmana, opět vedle. Ve 33´ hosté kopali z nebezpečné vzdálenosti přímý kop vysoko nad branku. Ve 34´ P. Šindelář nahrál Šebkovi, opět bez úspěchu. Ve 39´ našel Král centrem hlavu P. Šindeláře a zakončil přesně 2:0. Potom se, ale začali dít věci, po rohovém kopu ve 41´ si naskočil na hlavu Ševčík 2:1. To nebylo vše, hned za minutu přiše l delší míč přes střed hřiště a Rydval šel sám a zakončil přesně 2:2. V 53´ ze skrumáže, před brakou hostů se opět nic neurodilo. V 66´ mohl přijít trest od hostů po rozehrávce přímého kopu, trefili tyč. Hned v 67´ se z levé strany uvolnil Šebek, míč si navedl na střed hriště, ale mířil nad branku. V 77´ zatáhl míč Hejcman, přihrál J. Vančurovi, mířil na zadní tyč, ale vedle. V 80´ z protiútoku střílel hostující Ševčík, pro nás naštěstí vedle.Utkání nakonec rozhodl v 87´ Šebek, který vystřelil z dálky a o tyč 3:2. V 90´ dostal hostující hráč Hrůša červenou kartu za faul na unikajícího Hejcmana. Stav se do konce utkání nezměnil a bereme důležité vítězství. Pochvala pro Šebka, Mocana, P. Šindeláře a Hejcmana.

 

Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : Důležité vítězství, ale výkon ideální nebyl. Za stavu 2:0, přišel náš kolaps za dvě minuty bylo vyrovnáno. Šance si vytvářeli obě mužstva a jenom se čekalo, kdo dá rozhodující branku. Nakonec se to povedlo nám v samotném závěru, kdy zkušený matador Jiří Šebek utkání rozhodl. Bojovnost našim hráčům nechyběla, to bylo důležité. Děkujeme fanouškům za podporu.


Sestava: Janda - Petr, Mocanu, Culek, O. Vančura - P. Šindelář, J. Vančura, Král, M. Šindelář (90´ Brom) - Šebek, Hejcman.