KP dospělých (12. kolo) - výhra v České Třebové.

30.10.2016 13:28


FK Česká Třebová - ŽSK Třemošnice - 1 : 2 (1:1)
Branky : Zahálka - vlastní David Jaroslav,Ondřej Culek
 
Naše mužstvo zajíždělo na poslední venkovní zápas podzimu do České Třebové. 

Začátek utkání nám celkem vyšel a vytvořili jsme si mírný tlak.V 7.min po centru Kaliny přišla střela Šebka do brankáře. V 11.min přichází série tří rohů po sobě, ten poslední prolétl až na zadní tyč,ale bez potřebného zakončení. Domácí zahrozili nebezpečnou střelou ze střední vzdálenosti těsně vedle.V 15.min jsme propadli při bránění (naše pravá strana) a domácí Zahálka pohotově střílí branku 1:0.
Obě mužstva se snažila kombinovat, ale nic zajímavého se na hřišti nedělo. Až ve 44.min přišel důležitý moment utkání, zahrávali jsme přímý kop, Liviu Mocanu na sebe vzal zodpovědnost a střílí branku (ve zdi domácí hráč tečoval) 1:1.
Druhý poločas byl opatrnější z obou stran ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat. Celý zápas foukal silný vítr a v naší hře bylo hodně nepřesností. Domácí pozlobili v 68.min, po nedorozumnění v obraně střílí Urbanec nad branku.V 74.min přichází další důležitý moment v utkání po sérii čtyř rohů ihned po sobě (P.Šindelář) dává branku hlavou Ondřej Culek 1:2. Domácí zareagovali střídáním a vzadu stáhli hru na tři obránce.V 85.min si připsal důležitý zákrok náš brankář Jiří Janda po nebezpečné standartní situaci domácích. Zbytek utkání jsme dohráli v poklidu a tak si vezeme další body z venkovního hřiště. Moc si toho ceníme.
 
Cirkl Leoš trenér ŽSK Třemošnice : Mám obrovskou radost z dalšího vítězství.Utkání pro nás nezačalo dobře prohrávali jsme,ale do poločasu se podařilo vyrovnat a to byl hodně důležitý okamžik v utkání. Domácí se na nás dobře připravili a našim útočným hrotům toho moc nedovolili. Utkání poznamenal silný vítr a někdy znemožňoval kombinační hru obou mužstev. Celý zápas rozhodla standartní situace a zlatá hlava Ondřeje Culka. Pochvala pro všechny hráče opět nechci vyzdvihovat jednotlivce.

ŽK 3:1, diváků:110, rozhodčí:Beneš David, Pavlas Jiří, Smola Vojtěch, delegát:Suchý Miloš
 

Sestava : Janda - Petr, Mocanu, Kalina, Forman, P. Šindelář, J. Vančura, O. Vančura, Šebek (87' Filip), Hejcman (66' Brom).