KP dospělých (10. kolo) - Ze Slatiňan bez bodu.

11.10.2015 09:14


SK Spartak Slatiňany - ŽSK Třemošnice - 3 : 0 (2:0)
Branky : 25. a 47. Kopecký, 39. Skála

   Naši hráči zajížděli na hřiště do Slatiňan v situaci, kdy každý bod je dobrý, ale s favoritem soutěže mohou spíše jen překvapit.  Respekt ze soupeře byl vidět hned od úvodních minut. Ovšem disciplinovaná defenzíva dlouho slatiňanským odolávala. Do 15. minuty dvakrát zahrozil Pokorný, ale mladý Mareček  jedenkrát ránu kryl a podruhé šla nad bránu.  Ve 24. mnutě Mareček chytil gól a z následného výkopu od brány trefil posledního hráče u jeho brány. Bohužel slatiňanského Kopeckého, který po krastkém sólu s přehledem zavěsil. Ve 39. minutě se střela Slováčka náodně odrazila od hostujícího hráče k zcela volnému Skálovi a ten s přehledem přeloboval Marečka.
   Začátek druhé půle začal opět špatně pro naše mužstvo. Dlouholetící pas na Kopeckého nezachytil žádný z našich stoperů a kopecký se jednoduše dostal za jejich zádá - 3:0. V následujícíhc minutách jakoby slatiňanští polevili, prostřídali a začalo hrát naše mužstvo. Největší šanci zahodil v 56. minutě J.Vančura. Téměř z identické polohy, z jaké jsme dostali druhého góla v utkání, si neporadil s přelobováním Žďánského v bráně domácích. Situace by pro naše mužstvo asi vypadala příznivěji. Zvláště pak při dotažení slibných průniků Formana a Menšíka. Bohužel to se nestalo a opět jsme nebodovali.

Spartak : Žďánaský - Malý, Málek, Mihulka, Beneš - Skála (65. Hanuš), Vladyka, Koudelka, Pokorný (73. Kudrnka) - Slováček (84. Slavík), Kopecký

ŽSK : Mareček - Kalina, Kunášek (72. Stehlík), Culek, Vančura O. - Šindelář P. (62. Brom), Kvíčala (66. Petr), Vančura J., Šindelář M. - Forman, Hejcman (56. Menšík) 


Ohlas :
" Nečekal jsem žádný zázrak, ale na trénincích mi mužstvo připadá stále se lepšící. Bohužel po chybě zaskakujícího mladíka Marečka v bráně (mimochodem až na osudnou hrubku dobře chytajícího) jsme inkasovali první gól a tím posadili soupeře do sedla. Druhý gól byl o náhodě, třetí po chybě Kunáška. Naši kluci však neumí zatím, oproti našim soupeřům, vytěžit z minima maximum a svoje slibné šance neproměňují. Škoda. Na utkání se nechalo dívat. Trochu zklamáním je pro mne málo diváků, ale asi díky situaci, která ve Slatiňanech nastala prý chodí více lidí na B mužstvo. Nebo derby s Třemošnicí asi netáhlo."