KP dospělých (10. kolo) - výhra v Libišanech.

16.10.2016 17:16


FC Libišany - ŽSK Třemošnice - 2 : 4 (1:2)
Branky : 19' Kaufman, 88' Slezák - 13' a 29' J. Šebek, 71' Hejcman, 83' O. Vančura
 
Další venkovní utkání, tentokrát jsme zajížděli do Libišan. Věděli jsme, že domácí doma dvakrát prohráli a sérii proher budou chtít přerušit. Čekali jsme těžké utkání, to se potvrdilo. Chtěli jsme vycházet ze zajištěné obrany a předcházet do rychlých protiútoků, ale jen bránit jsme rozhodně nepřijeli. Od začátku se bylo na co dívat. Utkání mělo šťávu a hráči obou mužstev hýřili aktivitou. Ve 13 minutě po autovém vhazování se přes dva hráče uvolnil J. Šebek a zakončil přesně 0:1. Domací odpověděli celkem brzy v 19 minutě po ztrátě míče ve středu hřiště a centrem z naší levé strany, hlavou vyrovnal J. Kaufman 1:1. Ve 24 minutě se po pěkné akci dostal ke střele J. Šebek těsně nad branku. Ve 27 minutě musel odstoupit M. Šindelář pro zranění, nastoupil D. Forman. Ve 29 minutě vyslal delší míč J. Vančura na naší pravou stranu a M. Hejcman nastartoval svoje ,, turbo ´´ u míče byl dříve než brankář Šimon a nádherně předložil míč do prázdné branky J. Šebkovi 1:2. Dále jsme dobře kombinovali a ohrožovali branku soupeře. Hezká akce přišla ve 32 minutě, ale J. Vančura mířil nad bránu. Ve 42 minutě postupoval sám J. Šebek, byl faulován před velkým vápnem, následný přímý kop i zahrával a trefil zeď...spíše ruku Vydarenýho..
  Druhý poločas domácí hodně přitvrdili, některé souboje byly za hranicí..Naše družstvo bylo dále disciplinované a šlo jasně za cílem zvítězit toto utkání. Důležitým zákrokem se blízkl náš J. Janda. Reflexivně vyrazil nebezpečnou střelu domácích. Zápas jsme si hlídali a chtěli rozhodnout, šance přicházely, M. Hejcman z pravé strany vyprášil Šimonovi rukavice a další střely skončily mimo branku. V 71 minutě se uvolnil ve středu hřiště J. Šebek a předložil přihrávku M. Hejcmanovi, ten nekompomisně prostřelil domácího brankáře 1:3. V 76minutě se opět vyznamenal J. Janda, domácího hráče vychytal. Domácí už hodně hru otvírali a přišel další trest v 83 minutě se nejlěpe zorientoval O. Vančura a jeho lechce tečovaná střela končí v síti 1:4. Domácí už jenom korigovali v 88 minutě z dorážky L. Slezák 2:4. Naše mužstvo zaslouženě veze 3 body z Libišan. 
 
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice : V utkání jsme se prosadili střelecky, to je hezký počin. Domácí mají kvalitní mužstvo, o to víc vítězství těší. Naši hráči potvrdili dobré výkony z posledních zápasů, zasloužená výhra přišla. Opět kolektivní, zodpovědný a disciplinovaný výkon..Pochvala pro všechny hráče, nebudu vyzdvihovat jednotlivce.

ŽK 3:1, Diváků:190, Rozhodčí:Suchomel Karel,Pokorný Roman,Schmeiser Marek.
 
Třemošnice :Janda - Petr (87' Široký), Mocanu, Culek, Kalina, P. Šindelář, M. Šindelář (27'Forman), J. Vančura,O. Vančura (89' Šťastný), Šebek, Hejcman (82´ Brom)