Třetí přípravné utkání dospělých s TJ Sokol Rosice nad Labem.

19.02.2017 22:14

Třetí přípravné utkání jsme sehráli na UMT v Pardubicích (Hůrka) s týmem TJ Sokol Rosice nad Labem.

TJ Sokol Rosice nad Labem - ŽSK Třemošnice - 2 : 1 (1:0)
Branky : 78. P. Šindelář P. (P)

V silně nekompletní sestavě odcestovalo A mužstvo k dalšímu přípravnému utkání do Pardubic na UMT Hůrky s mužstvem vedoucím suveréně okresní přebor pardubicka - TJ Sokol Rosice nad Labem. Domácí mají ve svém středu velice dobré fotbalisty a v brance našeho dobře známého a nestárnoucího Martina Vlčka. A ten byl pro naše mladíky ( 5 dorostenců v sestavě ) nejvetší překážkou k lepšímu výsledku.

V 1. půli si na něm polámali zuby postupně jednou Brom a třikrát Hejcman, vždy po samostatných nájezdech. Naopak v závěru poločasu domácí dali našim hráčům kurz produktivity a prakticky z jediné šance skórovali – 1:0.

Druhou půli opět hned ze začátku Rosičtí zužitkovali svou druhou šanci ke vstřelení gólu – 2:0. V této půlce měl dvakrát šanci Hejcman – Vlček opět bravůrně kryl, ale až v té třetí byl faulován v pokutovém území a penaltu proměnil P. Šindelář. Za zmínku ještě stojí pěkná střela Šindeláře, kterou Vlček s námahou vytěsnil na rohový kop.

Fotbal se však hraje na góly a těch jsme dali tentokrát méně nežli soupeř. Nutno podotknout, že kombinované mužstvo podalo ve hře solidní výkon a pokuď budou mladíci z dorostu na sobě pracovat, bude dobudoucna kam šáhnout.

Líbili se Široký, Petrlík, oba Oswaldové, Mejstský.

Sestava : Janda (60. Oswald D.) – Petr, Kunášek, Culek, Mejtský (46. Oswald P.) – Lipenský( 55. Petrlík) , Šindelář P., Široký (46. Menšík) , Šťastný (60. Liška) - Brom, Hejcman

Omluveni : Mocanu ( angína), Šindelář M., Forman ( oba Jizerská padesátka), Vančura J., Vančura O.,Kalina ( všichni dovolená ), Šebek (zaměstnání).