Čtvrté přípravné utkání dospělých s FC Chotěboř.

26.02.2017 09:06

Čtvrté přípravné utkání jsme sehráli v sobotu 25. 2. 2017 na UMT Chotěboř.


FC Chotěboř - ŽSK Třemošnice - 5 : 0 (1:0)

Stále stejně ohraná píseň. Nebýt dorostenců a Lišky, který není našim hráčem, vůbec bychom k přípravnému utkání neodjeli. Lituji trenéra Cirkla, který musí 14 dní před výkopem sestavu takto doslova lepit.

Mohu jen konstatovat, že jsme odjeli odehrát měřitelný pouze první poločas. V něm jsme byli možná i o něco lepším týmem v poli ovšem bez zakončení ( na šance asi 3:3) . Ve druhém poločase soupeř prostřídal asi 6 hráčů, nám se zranil Mocanu ( ten bude díky svalovému zranění nejistý i na úvodní kola mistrovských utkání ) a pak to tam ostudně „napadalo“.

Co říci na závěr. Musím poděkovat dorostencům Oswaldovi, Mejtskému, Menšíkovi a jeníkovskému Liškovi za umožnění odehrát utkání. Naše „lavička“ na sobě musí hodně pracovat. Líbil se výborný Hejcman. Ten se stal ovšem terčem domácích a jsme rádi, že utkání ve zdraví dohrál. Přístup některých hráčů ovšem stojí na zamyšlenou. Měli by si uvědomit, že za 14 dní je výkop jarní sezóny. Generálka s mužstvem Přibyslavi příští týden je v současném stavu mužstva a díky přístupu některých hráčů k přípravě silně nejistá.

Sestava : Janda (60. D. Oswald) - Petr, Mocanu (65. P. Šindelář), Mejtský, Šťastný - Brom, M. Šindelář, Menšík, Liška - Šebek, Hejcman

Omluveni : Forman (?), Široký (?), Kunášek (nemoc), Vančura J., Vančura O.,Kalina (všichni dovolená), Culek (zranění), Šindelář P. (zranění - ač musel po svalovém zranění Mocana na hřiště abychom nehráli v 10 )