KP dospělých (17. kolo) - Domácí prohra.

29.03.2015 17:32

ŽSK Třemošnice - SK Holice - 0 : 2 (0:1)
Branky : 3. Václavek,47. Musil
 
Domácí vstoupili do utkání s velkým respektem k soupeři a to se projevilo hned ve třetí minutě, když krásná kolmice našla Václavka a ten obešel pozdě vyběhnuvšího Auersvalda  - 0:1. Ve 30. minutě hlavičkovali hosté jen těsně mimo bránu domácích. Ve 37. a 38. minutě zahrozili domácí Šebkem, ale ten své dobré příležitosti nezužitkoval ve vyrovnávací branku. V této fázi utkání byli domácí dokonce i lepším týmem. Za zmínku stojí ještě dělovka Kvíčali v závěru prvního poločasu, která minula jen těsně pravou tyč branky Holic.
  Identický vstup do druhého poločasu znamenal konec bodovým nadějím pro domácí mužstvo. Ve 47. minutě chybnou přihrávkou Šindeláře založili domácí brejk hostům, Krpata našel přesným centrem skrz celou šestnáctku hlavu nejmenšího hráče na hřišti Musila, a ten nedal Auersvaldovi v brance šanci - 0:2. Domácí se snažili, ale zkušeně hrající holičtí hráči si výsledek již pohlídali.
   Utkání se muselo 130 přihlížejícím divákům líbit a dobře ho řídila trojice rozhodčích Andrle, Halva, Růžička. Delgátem utkání byl pan Machala.

Třemošnice : Auersvald - Rychnovský V., Kunášek, Culek, Kalina  - Vančura O. (60. Nepovím), Vančura J., Kvíčala (82. Lipenský), Šindelář M. (50. Petr) - Šebek (82. Šindelář P.), Menšík (72. Filip)

Holice :  Králík - Hanč, Ručka (69. Tláskal), Velínský, Krpata  (80. Fotul) - Musil (60. Klouček), Chvála, Kopřiva, Jedlička T., Jedlička J.  - Václavek


Ohlas :
" S body jsme v tomto utkání moc nepočítali ač samotný zápas ukázal, že Holice jsou hratelné mužstvo. Sympatický výkon našich kluků ovšem na soupeře nestačil a nesoustředěnost, či jak to nazvat, v obou úvodech poločasů nás stála možná i bodík. V každém případě musím mustvo za předváděný výkon pochválit a nyní se už musí kluci soustředit na slabší soupeře, kteří nás čekají. Mužstvo Holic má výborný kádr a utkání odehrálo zkušeně. Domnívám se, že jsou po zásluze v čele tabulky."